Úvod Smartphony Aktualizácie Vernee Thor E dostáva aktualizáciu. Prináša niekoľko vylepšení a dokonalejšiu bezpečnosť

Vernee Thor E dostáva aktualizáciu. Prináša niekoľko vylepšení a dokonalejšiu bezpečnosť

3
Vernee Thor E
© Vernee

Čínsky výrobca Vernee momentálne vypúšťa do sveta aktualizáciu pre smartfón s označením Thor E, ktorá prináša náležité vylepšenia. Aktualizácia by sa už mala šíriť prostredníctvom OTA rozhrania, no nainštalovať si ju môžete aj manuálne. 

Smartfón Vernee Thor E si berie pozornosť hlavne vďaka 5020 mAh batérii, ktorá sľubuje až 72 hodín pohotovostného režimu. Pripomíname, že Vernee Thor E nie je veľkým kusom elektroniky.

Zariadenie výrobca vybavil 5,0-palcovým displejom a jeho telo je hrubé iba 8,2 milimetra. Najnovšia aktualizácia optimalizuje výdrž v pohotovostnom režime, čiže by sme mali získať nejakú tú minútku výdrže navyše. Optimalizácia sa týka aj technológie rýchleho 9V/2A nabíjania s výkonom 18W.

Vernee s aktualizáciou prináša čerstvú bezpečnostnú záplatu, ktorú spoločnosť Google vydáva pravidelne. Systém by mal ďalej pracovať stabilnejšie, čo sa tiež týka natívnych Google aplikácií.

vernee thor E
Vernee Thor E

Z menej podstatných vylepšení spomenieme možnosť nastavenia rozdielneho tónu vyzváňania pre každú SIM kartu zvlášť. Výrobca zvýšil hlasitosť zvuku pri hlasovom hovore a zlepšil rýchlosť a rozpoznávanie odtlačkov prstov.

Ako sme uviedli, update sa prihlási sám formou upozornenia alebo si ho môžete stiahnuť a nainštalovať sami zo stránky podpory. Nájdete ju na tejto adrese. Informácie o smartfóne Vernee Thor E figurujú na stránkach výrobcu alebo v partnerskom obchode GearBest.