Úvod Výrobcovia Xiaomi Hľadáš telefón od Xiaomi, ktorý ti vydrží a nesklame? Túto ponuku nesmieš prehliadnuť!

Hľadáš telefón od Xiaomi, ktorý ti vydrží a nesklame? Túto ponuku nesmieš prehliadnuť!

4
Ilustračný obrázok

Záujem o Xiaomi je obrovský. Je až tak veľký, že sa v Česku otvorila prvá predajňa, ak to tak môžeme nazvať. Ceny však bohužiaľ nie sú tak lákavé ako u predajcov, ktorí zariadenia berú priamo od Xiaomi. Príkladom je aj najnovšia ponuka obchodu Geekbuying.

Xiaomi Redmi Note 4X

Cena: 155,31 €

Xiaomi Redmi Note 4X je jedným z najnovších zariadení Xiaomi, ktoré so sebou prináša všetky dobroty, ktoré by ste očakávali. Jeho základ tvorí nádherný 5,5-palcový Full HD (1 920 x 1 080) displej, ktorého pixely poháňa desaťjadrový procesor Helio X20. Spoľahnúť sa môžete aj na 4 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB úložisko, 13 Mpx fotoaparát, 4 100 mAh batériu a osvedčený a miliónmi milovaný MIUI 8.

Nevýhodou môže byť, že tak, ako pri Xiaomi často býva zvykom, chýba podpora 800 MHz frekvencie 4G. Na druhú stranu, táto fantastická cena platí pre nemecký sklad čo v praxi znamená dve veci.

Tou prvou je fakt, že telefón budete mať doma oveľa rýchlejšie než keby ho posielali z Číny. No a tou druhou je fakt, že nebudete doplácať DPH ani žiadne iné poplatky. Paráda!

Ak ti jeho výbava sadla, nezabudni zadať zľavový kód GKBDE4X!

Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi Redmi 4A

Cena: 78,49 €

Kto by to bol povedal, že nastane deň, keď si budeme môcť kúpiť kvalitný Xiaomi telefón za cenu, ktorá podliezla hranicu 80 €. Za cenu 78,49 € sa začal predávať Xiaomi Redmi 4A5,0-palcovým HD displejom, procesorom Snapdragon 425, 2 GB RAM32 GB úložiskom.

Okrem toho ponúka 13 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát. No a potom ho neber. Pochopiteľne nemôže chýbať MIUI 8, CE certifikácia, časté aktualizácie a všade prítomná slovenčina. To najlepšie? Redmi 4A podporuje 800 MHz 4G pásmo.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner

Cena: 219,46 €

Nakoniec ešte chuťovka. Testovali sme ho, zamilovali sme si ho, nevedeli sme si ho vynachváliť. Robot od Xiaomi je upratovací mág, ktorý sa postará o bežné vysávanie väčších miestností bez toho, aby ste museli pohnúť prstom. No možno, to možno trochu zavádzam, keďže budete musieť ťuknúť do appky.

Tak či onak, z pôvodných 329,19 € jeho cena klesla na OVEĽA prijateľnejších 219,46 €. Je len na vás či to využijete, ja osobne vrelo odporúčam.