Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy J7+ príde už čoskoro s duálnou kamerou

Samsung Galaxy J7+ príde už čoskoro s duálnou kamerou

0

Nie je to tak dávno, čo Samsung prestavil svoje 3 novinky z J-línie pre rok 2017. Boli nimi Samsung Galaxy J3, J5 a J7.

Okrem toho, že sa výrobca teraz sústredil na svoj kúsok z vyššej triedy Galaxy Note 8, nezabudol ani na ekonomicky dostupnejšiu sériu a uvádza vylepšenú verziu nedávno predstaveného Galaxy J7 s názvom J7+.

Zariadenie sa od klasickej J7 mierne líši dizajnom a tým, že na zadnej strane nájdete dve šošovky fotoaparátu, ktoré disponujú rozlíšeniami 13 Mpx (f/1.7) a 5 Mpx (f/1.9). Duálny fotoaparát je schopný vytvárať portréty s novým režimom Live Focus od Samsungu, ktorý sa nachádza aj vo vlajkovej lodi Note 8.

Samsung Galaxy J7+ tiež disponuje digitálnym asistentom Bixby a k nemu vyhradeným hardvérovým tlačidlom na zadnej strane.

Super AMOLED displej má uhlopriečkou 5,5 palca a rozlíšenie 1080p. Vo vnútri zariadenia sa pravdepodobne nachádza osemjadrový procesor Exynos 7870 rovnako, ako u predchodcu J7, a tiež 4 GB operačná pamäť RAM.

K dispozícii bude 32 GB úložného priestoru, ktorý je rozšíriteľný pomocou microSD karty. Nezabudnime na prítomnosť snímača odtlačkov prstov, podporu Dual SIM3000 mAh batériu.

Samsung Galaxy J7+ bude čoskoro k dispozícii na trhu v Thajsku v čiernom, zlatom a ružovom prevedení. Na cenu a informácie o tom, či bude novinka dostupná aj u nás si musíme, žiaľ, ešte počkať.