Úvod Operátori Orange Orange je na smiech: Slováci upozorňujú na šialený cenník dlhý takmer 500...

Orange je na smiech: Slováci upozorňujú na šialený cenník dlhý takmer 500 strán

20

Je len málo vecí komplikovanejších než ženské srdce. Jednou z nich je určite cenník rôznych inštitúcií. Na ich čele je nepochybne Orange. Na jeho cenník s odvolaním na článok servera Mobilmania nás upozornil náš čitateľ.

Najväčší slovenský operátor vedie priam neskutočne dlhý cenník, v ktorom sa nemôže vyznať nikto, ani ľudia, ktorí ho vytvorili. Ako server Mobilmania správne spočítal, aktuálne pozostáva zo 498 strán.

Operátor vo vyjadrení pre Mobilmaniu síce uvádza, že štíhlejší cenník prinesie, resp., že na ňom pracuje. Nespomína však kedy by sa tak malo stať. Hovorkyňa operátora prízvukuje na to, že ide o pomerne náročný dokument, ktorého zoštíhlenie je náročné.

Nám však svitla jedna myšlienka. Prečo to nechať zájsť tak ďaleko a svojich zákazníkov domotať natoľko, že sa v ňom úplne stratia? Ak by ste chceli vedieť presné podmienky služby, o ktorú máte záujem, musíte nájsť prvú stranu, ktorá sa jej venovala a potom si prečítať všetky dodatky, ktorých môže byť hneď niekoľko.

Veľmi, povedzme, „user-friendly“ riešenie, Orange, len čo je pravda. Kedy, resp. ak bude nový, lepší cenník dostupný sa dozvieme snáď už čoskoro.