Úvod Hry Tvorcovia skvelých vežičkoviek Kingdom Rush predstavia novú hru!

Tvorcovia skvelých vežičkoviek Kingdom Rush predstavia novú hru!

0
Iron marines

Ironhide Games je názov vývojárskeho herného štúdia, ktoré má na svedomí trilógiu špičkových tower defense hier. V obchode Play tešia veľkej obľube a v súčasnosti sa vývojári pripravujú na uvoľnenie novej hry.

Iron Marines bude skutočne novou hrou, čiže nie novým dielom série Kingdom Rush. Herný žáner vývojári zachovali, no predsa len ho mierne pozmenili.

Iron Marines bude akýmsi farebným StarCraft-om pre smartfóny a tablety. Niekto by mohol namietať, že ešte nepredstavenú hru prirovnávame k legende StarCraft. Iron Marines však skutočne prinesie podobný herný zážitok do mobilných zariadení.

Hra obsahuje oveľa viac strategických prvkov, s ktorými budeme pracovať v reálnom čase. K slovu prídu hrdinovia a viac ako 50 rôznych spôsobov vylepšení pre základňu a bojové jednotky.

kingdom rush

Každú úroveň, misiu a boj tak môžete absolvovať s inými vylepšeniami a stratégiou, ktorú prispôsobíte postupu súpera alebo reálnej situácii na bojisku. Aj opakované hranie (napríklad jednej úrovne) tak bude vždy trochu iné.

Veľa detailov nepoznáme. Vývojári zatiaľ zverejnili oficiálny trailer a internetovú stránku, kde nájdete pár informácií a niekoľko obrázkov. Hra Iron Marines bude predstavená 14. septembra, čiže približne o mesiac.

Predbežnú registráciu už nájdete v Google Play. Zatiaľ sa však navnaďte spomínaným trailerom.