Úvod Výrobcovia UMi Bezrámiková krása dostupná pre každého: Toto je UMIDIGI Crystal!

Bezrámiková krása dostupná pre každého: Toto je UMIDIGI Crystal!

Notifikačná dióda, USB typ C, atraktívny dizajn

2

Spoločnosť UMIDIGI sa snaží vytvoriť dokonalý bezrámikový smartfón už veľmi dlho, no cestou musela prekonať niekoľko nečakaných problémov s produkciou.

Výrobca však vie, že mnoho jeho fanúšikov na tento futuristický a dizajnovo naozaj nádherný smartfón čaká, a preto sa snaží robiť všetko preto, aby sa ho dočkali čo najskôr.

Kvalitný zvuk a signál

Mnohí si myslia, že displej s vysokým pomerom k samotnému telu smartfónu slúži len ako dizajnový doplnok a je nepraktický. Znižuje sa napríklad kvalita zvuku z reproduktorov či sila signálu. To však nie je pravda. Všetky tieto potrebné funkcie ostanú plne zachované v tej najlepšej kvalite. UMIDIGI Crystal tiež prichádza vybavený kvalitným zvukom vďaka novej technológii BOX Sound Chamber.

Prémiové materiály, jednoduché línie

Zadné kamery, blesk a snímač odtlačkov prstov sú umiestnené v jednej symetrickej línii, aby ulahodili oku. Všetky vylepšenia boli ukryté do zaobleného tela zo skla, ktorý sa tiež podieľa na lepšej kvalite signálu.

Na prednú stranu bola pridaná notifikačná dióda s pulzujúcim svetlom. Pohlcujúci displej s Full HD rozlíšením poskytuje jasný a skutočne najlepší vizuálny zážitok. Reverzibilný USB C konektor podporuje rýchle nabíjanie  a duálna zadná kamera zas prináša vyššiu kvalitu fotografií.

Štartovacia cena 99 dolárov zas umožní tento pôžitok z kvalitnej technológie prístupný úplne pre každého.

Zobraziť podrobnosti UMIDIGI Crystal