Úvod Smartphony Aktualizácie Vlastníte Samsung Galaxy S5 Neo? Chystá sa pre vás aktualizácia na Android...

Vlastníte Samsung Galaxy S5 Neo? Chystá sa pre vás aktualizácia na Android Nougat

6
galaxy S5 neo

Ak si neviete na smartfón Samsung Galaxy S5 Neo spomenúť, pripomenieme, že išlo o akúsi skromnejšiu a samozrejme lacnejšiu verziu vlajkovej lode z augusta roku 2015. 

Ani tí pozitívnejšie zmýšľajúci pravdepodobne nedúfali, že tento model obdrží aktualizáciu na najnovšiu verziu operačného systému Android Nougat. Vyzerá to, že sa aktualizácie predsa len dočkáme.

Dokazuje to certifikácia neziskovej organizácie WiFi Alliance, ktorú môžete vidieť nižšie. Modelové označenie SM-G903W patrí práve smartfónu Samsung Galaxy S5 Neo a svieti pri ňom údaj o OS Android vo verzii 7.0 Nougat.

Samozrejme, zatiaľ nemôžeme očakávať, že sa upozornenie s dostupnou aktualizáciou objaví o pár dní. Je ale dobré vedieť, že ju Samsung s najväčšou pravdepodobnosťou uvoľní.

Galaxy 5 Neo

Galaxy S5 Neo je síce starší, no jeho parametre by si mali dokázať komfortne poradiť so súčasným digitálnym obsahom.

Zariadenie dostalo do výbavy 5,1-palcový AMOLED displej s FHD 1080p rozlíšením, 1,6 GHz procesor Exynos 7580, 2 GB RAM, 16 Mpx fotoaparát alebo 2800 mAh batériu.

Nová verzia operačného systému prinesie niekoľko nových a praktických funkcií, ktoré používanie zariadenia istotne vylepšia. Teda ak bude update pripravený poctivo, v čo dúfame.