Úvod Smartphony Predstavenie Nová generácia nerozbitného smartfónu Moto Z2 Force bude predstavená ešte v tomto...

Nová generácia nerozbitného smartfónu Moto Z2 Force bude predstavená ešte v tomto mesiaci

0

Ak patríte medzi jedincov, ktorým často padajú veci z ruky a smartfóny obzvlášť, označte si v kalendári dátum 25. júl 2017. V tento deň bude predstavené zariadenie Moto Z2 Force.

Výrobca na predstavenie láka doslovným rozbitím našich očakávaní, čo sa snáď bude niesť v pozitívnom duchu. Lenovo Moto Z2 Force totižto príde s nerozbitným QHD displejom o veľkosti 5,5 palca.

Nerozbitný displej, ktorý výrobca nazýva ShatterShield, sme videli už pri minulom smartfóne Moto X Force. Displej bol vyhotovený z plastového substrátu a niekoľkých vrstiev, ktoré ho robili veľmi odolným.

Pochopiteľne, jeho nerozbitnosť mala isté limity. Tento rok má byť displej ešte dokonalejší. Pozdvihnúť by sa mala inak skvelá odolnosť, kvalitnejšie bude zobrazenie obsahu a reflexia, napríklad pri priamom slnku.

Moto Z2 Force

Pozor, Moto Z2 Force bude jedinou vlajkovou loďou výrobcu. Neočakáva sa prestavenie modelu Moto Z2, ktorý by bol radený pod verziou Force. Nižšie tak nájdeme iba Moto Z2 Play, ktorý už po oficiálnej stránke poznáme.

Moto Z2 Force bude skôr praktickou vlajkovou loďou bez kompromisov ako vyleštený kus najmodernejšej technológie ovenčenej patričným marketingom.

Moto Z2 Force
Odolný displej prvej generácie bol riešený takýmto spôsobom

Najvýkonnejší čipset, bohatá pamäťová nádielka, výrazne odolný charakter či takmer čistá forma najnovšieho operačného systému by mala byť vo vašej pozornosti. Nemyslíme si, že výrobca zanedbá fotoaparát či výdrž na jedno nabitie.

Moto Z2 Force bude vrcholom produktovej línie výrobcu po každej stránke. Takisto môžeme očakávať celosvetovú dostupnosť, náš trh nevynímajúc. Smeruje k tomu hashtag #hellomotoworld.