Úvod Výrobcovia UMi UMi vie ako zaujať! Šialene výkonný Z1 a Z1 Pro svojim pomerom ceny...

UMi vie ako zaujať! Šialene výkonný Z1 a Z1 Pro svojim pomerom ceny a výkonu vyráža dych!

Tlačová správa

3

UMi je spoločnosť, ktorá je dobre známa zariadeniami preslávenými vynikajúcim pomerom ceny, kvality spracovania a výkonu. Ich najnovšie vlajkové lode, Z1 a Z1 Pro sú toho jasným dôkazom.

Novinky ponúkajú nádherný dizajn a ešte lepšiu výbavu. Spoločnosť UMIDIGI (skrátene UMi) nás okamžite po predstavení informovala o tom, že ich novinka, Z1 Pro je najtenším smartfónom (len 6,95 mm hrubé) so 4 000 mAh batériou vôbec. Získavate tak možnosť nosiť vo vrecku telefón, ktorý je štýlovo tenký a zároveň sa vám nevybije za pol dňa.

Okrem toho, v jej výbave sa nachádza aj 6 GB operačnej pamäte RAM, 5,5-palcový Full HD AMOLED displej prekrytý ochranným sklom Gorilla Glass 4duálny fotoaparát (13 + 5 Mpx) od Samsungu.

Mierne horšie vybavený UMIDIGI Z1 ponúka zväčša to isté ako prémiovejší Z1 Pro, akurát je pri 8,2 mm o niečo hrubšíneponúka AMOLED ale LCD displej od spoločnosti Sharp.

Obe zariadenia bežia na operačnom systéme Android 7.0 Nougat, ponúkajú snímač odtlačkov prstov s časom odomknutia od 0,1 do 0,3 sekundy a poháňa ich osemjadrový procesor MediaTek MT6757 s jadrami o takte 2.3 GHz. Čo sa úložiska týka, pri oboch modeloch môžete počítať so 64 GB.

Zaujímavou výbavou je určite aj technológia rýchleho nabíjania PE+, ktorá telefónu za 30 minút dodá dosť energie na to, aby vám nabitý vydržal celý deň.

UMIDIGI Z P1 Pro – o 40 dolárov lacnejšie

Výrobca spolu s pustením predaja spustil aj možnosť získať telefón o niečo lacnejšie. Stačí, ak zamierite na web UMi a zadáte tam svoj email. Zajtra t.j. 26. júna dostanete email s vašim zľavovým kódom. Táto akcia platí len pre prvých 50 000 záujemcov, veľa času už teda neostáva.

Ak sa zapíšete do zoznamu UMi, budete okamžite zaradení do súťaže o UMIDIGI Z1, ktorý si pri výhre budete môcť kúpiť len za 9,99 dolárov. Vyhrávajú piati záujemcovia.

Tak či onak ide o fantastické zariadenia, ktoré vyzerajú úžasne už na prvý pohľad. Ak máte záujem, viete čo robiť!