Úvod Výrobcovia Samsung Samsung: Snímač odtlačkov prstov zabudovaný priamo do displeja spôsobuje problémy s jasom

Samsung: Snímač odtlačkov prstov zabudovaný priamo do displeja spôsobuje problémy s jasom

3
Zdroj, ktorý má blízko k Samsung smartfónom, resp. k aktuálne vyvíjanému snímaču odtlačkov prstov odhalil, v čom spočíva problém v jeho implementácii do nadchádzajúcej vlajkovej lode, Note 8.

Podľa jeho slov má zabudovaný snímač spôsobovať zmenu jasu oblasti, kde sa nachádza. Presnejšie, oblasť snímača je viditeľne jasnejšia.

Práve toto je pravdepodobne hlavným dôvodom, prečo sa Samsung rozhodol zo zabudovania snímača do displeja Galaxy Note 8 vycúvať. Najnovšie informácie naznačujú, že Samsung na úspešné zabudovanie snímača do displeja potrebuje ešte pár mesiacov. Elegantné riešenie tak bude dostupné až budúci rok, pravdepodobne pri Galaxy S9.

Samsung sa snaží pripravovaný Note 8 „vymaznať“ k dokonalosti. Aj kvôli tomu má byť predstavený o chlp neskôr, než tomu bývalo zvykom – v septembri počas IFA. Doteraz zariadenia radu Galaxy Note prichádzali už v auguste.

Zariadenie sa má vzhľadom podobať na Galaxy S8 a S8+. Samsung verí, že jeho výbava na svoju stranu priláka dosť pozornosti na to, aby sa ľudia až tak nesústredili na chystané iPhony, ktoré prídu pár týždňov po predstavení Note 8.