Úvod OnePlus OnePlus 5 OnePlus 5 má byť podstatne drahší: V EÚ sa cena vyšplhá až...

OnePlus 5 má byť podstatne drahší: V EÚ sa cena vyšplhá až na hranicu 550 € za kus!

9
Tak ako býva pri OnePlus bežné, informácie o svojej vlajkovej lodi zverejňujú postupne a hlavne sami. Len málokedy sa stane, že by na internet unikli informácie, ktoré zverejnené nechcú mať. Zariadenie je pritom celkom blízko k predstaveniu. Stane sa tak už 20. júna.

Dnes sme sa dozvedeli o približnej cene, ktorá je podľa všetkého určená pre fínsky trh, a tým pádom pravdepodobne aj pre celú Európu. V príspevku na diskusnom fóre OnePlus sa píše o súťaži o lístky na hudobný festival vo Fínsku. Hlavnou cenou je OnePlus 5 a dva trojdenné VIP vstupenky. Včera sa tento príspevok objavil aj na Facebooku, pričom najzaujímavejšia časť je prekvapivo v pravidlách, ktoré takmer nikto nečíta.

Keď spoločnosť pripraví podobnú súčasť, poväčšine je nutné spomenúť akú cenu má zariadenie, o ktoré sa súťaží. Celková suma výherného balíčku vychádza na 948 €. Každý jeden VIP lístok stojí 199 €. Z toho nám vychádza, že cena OnePlus 5 je 550 €. Ísť má pritom skutočne o finálnu cenu novinky od OnePlus.

V praxi to teda znamená, že OnePlus 5 bude drahší než model 3T, ktorý stál, resp. stále stojí 439 €. OnePlus 5 má ponúknuť najnovší Snapdragon 835 od Qualcommu a 6 alebo až 8 GB operačnej pamäte RAM. Zadnú stranu má zdobiť duálny fotoaparát vymaznaný až do posledného detailu.

Či je príplatok 110 € na mieste je však na vás. Presvedčí vás výbava natoľko, že si ho kúpite aj napriek vyššej cene?