Úvod Výrobcovia Xiaomi Potvrdené: Xiaomi Mi Max 2 bude predstavený ešte tento mesiac!

Potvrdené: Xiaomi Mi Max 2 bude predstavený ešte tento mesiac!

0

Čínska spoločnosť Xiaomi len nedávno predstavila kľúčový model Mi6 a už sa chystá ďalšie predstavenie.

Tentokrát novej generácie prerasteného smartfónu Mi Max, ktorú uvidíme už 25. mája 2017.

Xiaomi Mi Max 2 bude mať bližšie k tabletu ako k smartfónu. Dokazuje to jeho obrazovka s uhlopriečkou 6,44 palca, ktorá s veľkou pravdepodobnosťou obdrží FHD 1080p rozlíšenie displeja.

Xiaomi Mi Max 2 bude lacnejší ako nedávno predstavení Xiaomi Mi 6. Pod kapotou nájdeme výkon strednej triedy, ktorý zabezpečí buď osvedčený Snapdragon 625 alebo jeho novšia generácia označená ako Snapdragon 660.

Kapacity pamätí a špecifikácie fotoaparátov sú zatiaľ zahalené tajomstvom. Hádať môžeme 32 GB úložisko a operačnú pamäť RAM nie menšiu ako 2 GB, resp. skôr 3 GB.

Okrem dátumu predstavenia je potvrdená kapacita batérie. Poriadne veľký smartfón bude fungovať aj vďaka 5000 mAh batérii. Xiaomi Mi Max 2 určite vydrží na jedno nabitie dlho.

Xiaomi Mi Max 2
Xiaomi Mi Max prvej generácie © Xiaomi

S rekordnou výdržou by sme však nepočítali. Najväčším hardvérovým žrútom energie je displej, ktorý bude v tomto prípade obrovský.

Je viac ako isté, že smartfón nebude oficiálne dostupný v Európe. Spoľahnúť sa tak budeme musieť na medzinárodných online predajcov.

Pozor, Xiaomi Mi Max 2 si netreba mýliť s Xiaomi Mi Mix 2. Druhá generácia bezrámikového smartfónu sa pripravuje tiež. Xiaomi Mi Max 2 bude lacnejším phabletom strednej triedy s bežnými okrajmi okolo obrazovky.

Zároveň pôjde o rozmerovo najväčší smartfón s rokom narodenia 2017. Prvá generácia Xiaomi Mi Max disponovala displejom s rovnakou, 6,44″ uhlopriečkou. Veľkostne si tak budú oba modely podobné, ak nie totožné.