Úvod Hry EA prichádza s novou mobilnou hrou The Sims na platformy Android a...

EA prichádza s novou mobilnou hrou The Sims na platformy Android a iOS

1
the sims
The Sims sa dá s pokojným svedomím označiť za legendu herného priemyslu. Ide o veľmi obľúbený a asi najlepšie spracovaný „simulátor bežného života“. 

Hru The Sims asi netreba predstavovať. Vytvorilo ju vývojárske štúdio Maxis a vydaná bola spoločnosťou Electronic Arts. Ide o jednu z najpredávanejších počítačových hier vôbec.

Hra používateľov stále baví, no tí čoraz častejšie odvracajú zrak smerom k obrazovkám smartfónov. Aj preto si EA pripravilo úplne novú mobilnú verziu hry, ktorá sa vola The Sims Mobile.

Hre nebude chýbať nič podstatné. Môžete si v nej vytvoriť obydlie svojich snov, osobnostné črty, vzhľad vašej virtuálnej osobnosti, budete budovať kariéru, nadväzovať vzťahy…všetko, na čo ste z počítačovej verzie hry zvyknutí.

sims
© Google Play

Autori okrem toho hovoria o pripravovaných sociálnych funkciách, vďaka ktorým by ste mohli prísť do kontaktu aj s ostatnými hráčmi mobilnej hry The Sims.

Dostupnosť The Sims Mobile

The Sims Mobile je úplnou novinkou a momentálne sa už nachádza v obchode Google Play. Stiahnuť si ju však môžu iba obyvatelia Brazílie, kde si hra odbila premiéru.

Vývojári ale avizujú celosvetovú dostupnosť pre zariadenia oboch najpoužívanejších mobilných platforiem. The Sims Mobile si teda istotne zahráme aj v našich končinách, no musíme chvíľu počkať. Zatiaľ nám musí stačiť oficiálny trailer k hre.

Video