Úvod Smartphony Dohady Koľko bude stáť repasovaný Samsung Galaxy Note 7? Možno menej, ako sa...

Koľko bude stáť repasovaný Samsung Galaxy Note 7? Možno menej, ako sa očakáva

8
Galaxy Note 7

Už je isté, že sa smartfón Samsung Galaxy Note 7 vráti späť na trh v upravenej podobe. K jeho názvu pribudne písmeno R a v útrobách nájdeme menšiu, 3200 mAh batériu. 

Ostatné vlastnosti a parametre budú identické s pôvodnou verziou, ktorá bola predstavená v auguste 2016. Pribudne ešte novšia verzia OS Android Nougat.

Samsung zatiaľ nepotvrdil, kedy sa Galaxy Note 7 vráti späť na trh a ani v akých krajinách. Isté je, že nebude dostupný na pôde USA a na trh sa vráti ešte pred predstavením Galaxy Note 8. Odhadovaný termín pripadá na začiatok leta.

Všetkých asi najviac zaujíma, koľko bude renovovaný Galaxy Note 7 stáť. Po zariadení bol vysoký dopyt a prvotné recenzie boli viac ako pozitívne. Je jasné, že po Galaxy Note 7 by siahol nejeden záujemca aj teraz, resp. v najbližšom období.

Galaxy Note 7

Pôvodné správy hovorili o cene približne 620 dolárov, teda asi 570 eur. Čerstvejšia avizovaná predajná cena je ešte lepšia. Repasovaný Galaxy Note 7 by sa mohol predávať asi za polovicu ceny pôvodného modelu. Cena 440 dolárov, teda zhruba 404 eur, je viac ako sympatická.

Samozrejme, spoliehať sa na ňu nemôžeme, keďže ide o rýdzo neoficiálne informácie. Ak by sa ale Galaxy Note 7R skutočne predávaj za takúto cenu aj v Európe, kúpili by ste si ho? Hlasujte si v ankete.

[totalpoll id=“176061″]