Úvod Zariadenia Toto je rad Moto smartfónov pre rok 2017. Výrobca si neustrážil prezentáciu

Toto je rad Moto smartfónov pre rok 2017. Výrobca si neustrážil prezentáciu

0
Moto G5
© redakcia

Ak patríte k fanúšikom Moto smartfónov, ktoré sa v našich končinách predávajú veľmi dobre, mali by ste spozornieť. Na verejnosti sa objavil pohľad na všetky zariadenia, ktoré v tomto roku uvidíme.

Samozrejme, niektoré sme už uvideli. Premiéra Moto G5 a Moto G5 Plus sa podarila a prvý menovaný sa dobre zapísal aj v našej redakcii.

Rozhodne sme zvedaví aj na tie drahšie a lepšie vybavené kúsky. Za pohľad na to, čo nás po zvyšok roka 2017 čaká, môžeme poďakovať spoľahlivému zdroju menom Evan Blass a.k.a @Evleaks.

Evan obdržal tip, ktorého predmetom bola fotografia pravdepodobne z internej prezentácie výrobcu. Na nej môžeme vidieť všetky zariadenia a ich označenia, ktoré budú pod značkou Moto tento rok predstavené.

moto
© Evan Blass

Nie je jasné, či všetky zariadenia uvidíme aj na trhu v Európe, väčšiny by sa ale priama dostupnosť týkať mohla.

Na vrchole sa bude nachádzať high-end Moto Z Force a dostupnejší Moto Z Play. Moto Z Force sa aj tento rok pochváli nerozbitným displejom nazývaným ShatterShield a pribudne 1 Gb LTE konektivita. Kompatibilné budú s príslušenstvom MotoMods.

Vzhľadom na kapacitu LTE modemu si môžeme byť istí použitím čipsetu Snapdragon 835. Výrobca si tento rok tiež pripraví 5,2-palcový Moto X a zatiaľ záhadné novinky gS, C a E, aj s prívlastkami Plus.