Úvod Novinky Hry Iron Blade od Gameloft. A-RPG titul je už dostupný v obchode Google...

Iron Blade od Gameloft. A-RPG titul je už dostupný v obchode Google Play

0
iron blade

Francúzske herné štúdio Gameloft sprístupnilo svoj najnovší A-RPG titul pre hráčov z celého sveta. Užiť si ju môžu používatelia všetkých primárnych platforiem.

Titul Iron Blade – Medieval Legends bol dostupný už od marca, no len pre niekoľko vybraných trhov.

Po úspešnom bezproblémovom štarte autori hru sprístupnili po celom svete.

Hru Iron Blade – Medieval Legends nájdete v obchodoch s aplikáciami pre operačný systém Android, iOS a dokonca aj pre Windows.

A-RPG symbolizuje tradičný koncept hry na hrdinov, ktorý je doplnený o akčné prvky. Hra láka na peknú grafiku, obstojný príbeh a obľúbenú hernú mechaniku. Možno mierne nudné vylepšovanie hrdinov a ich vlastností zachraňuje práve dynamickejšie akčné zameranie.

V hre budete vystupovať ako člen klanu Templárov, ktorí chcú poraziť temné démonické sily lorda Baala. Napínavé boje sa budú odohrávať v európskych lokalitách akými sú Notre Dame, Škótsko alebo Transylvánia.

Iron Blade

V poslednej menovanej lokalite vás napríklad čaká boj s upírmi. Hra je plná zbraní, vylepšení, hradov, zdrojov, špeciálnych jednotiek a unikátnych bojových mechaník. Sami si vytvoríte vlastný štýl boja, ktorý vznikne spojením a kombinovaním rôznych prvkov.

Sofistikovanou technikou tak môžete prekonať aj papierovo slabšieho súpera, čo je určite výhodou. Herná zdatnosť je dôležitá.

Hra Iron Blade – Medieval Legends je freemium titulom, čiže ho môžete hrať zadarmo, počítať ale musíte so zobrazovanými reklamami a dobrovoľnými in-game nákupmi. Hru nájdete v obchode Play na >tejto adrese<.

Trailer