Úvod Zariadenia HTC U 11 zachytený na prvom používateľskom videu! Bude veľmi, veľmi lesklý

HTC U 11 zachytený na prvom používateľskom videu! Bude veľmi, veľmi lesklý

3

Smartfóny HTC U Ultra a U Play by sme mohli označiť ako za najjagavejšie. Ich tretí súrodenec, ktorý bude predstavený už zajtra, nebude výnimkou. HTC U 11 príde s podobe lesklou povrchovou úpravou.

Pohľad na ešte nepredstavené zariadenie určite uvítajú všetci fanúšikovia smartfónov s logom taiwanského výrobcu. Napriek tomu by sme radšej videli priblíženie funkcionality Sense Edge.

Smartfón budeme vedieť ovládať prostredníctvom na tlak (poprípade na dotyk) citlivého rámu konštrukcie zariadenia. Ako a pri akých funkciách bude ovládanie fungovať sa môžeme len domnievať.

Vo videu nižšie však môžeme aspoň krátko vidieť, ako Sense Edge pracuje.

Dizajn smartfónu HTC U 11 je očakávaný rovnako ako jeho parametre. Snapdragon 835, QHD rozlíšenie displeja, 6 GB RAM, najnovší OS alebo skvelý fotoaparát. HTC U 11 bude plnohodnotnou vlajkovou loďou bez zatiaľ avizovaných kompromisov.

Za video sa môžeme poďakovať serveru slashleaks.com. Vďaka nemu vieme, že HTC U 11 príde na trh rovno v troch farbách so znamenitým leskom. Hlavne červené prevedenie sa javí ako pomerne extravagantné, no pre niektorých príťažlivé.

HTC U 11
© slashleaks.com

Skôr ako farba bude predávať cena. Tú stále nepoznáme a dúfame, že ju HTC udrží na priateľskej uzde. Bojovať s etablovanou konkurenciou v podobe Galaxy S8 alebo LG G6 bude náročné.

Video

Pôvodný zdroj zverejnené video behom krátkej chvíle stiahol, no medzitým sa stihlo rozšíriť medzi užívateľmi, ktorí si ho stiahli a opätovne nahrali na YouTube. Pozrieť si ho tak môžete bez obmedzení.

https://www.youtube.com/watch?v=8bKHVhriW2Q

Pripomíname, že HTC U 11 bude oficiálne predstavený už zajtra, t.j. 16. mája 2017. Všetky potrebné detaily vám samozrejme prinesieme.