Úvod Smartphony Dohady HTC U 11 bude predstavený o pár dní. Výrobca vábi ďalším videom

HTC U 11 bude predstavený o pár dní. Výrobca vábi ďalším videom

2
Ilustračné foto © red.

Očakávaný HTC U 11 bude predstavený 16. mája 2017, čiže o pár dní. O smartfóne už poznáme takmer všetky základné informácie a dnes k nim pribudla nová indícia. 

Vieme, že pôjde o plnohodnotný high-end smartfón, ktorý bude poháňať čipset Snapdragon 835 a jeho displej dostane veľmi jemné QHD 1440p rozlíšenie.

Konštrukcia zariadenia bude aj v tomto roku príkladne prémiová, no lesklý kov nahradí ešte lesklejšie sklo po vzore modelov U Ultra a U Play.

S HTC U 11 budeme môcť pracovať prostredníctvom na tlak citlivej konštrukcie, resp. rámu zariadenia. Kedže ide o relatívne unikátnu novinku, ťažko povedať, ako bude fungovať a či bude vôbec používateľský komfortná.

Čerstvo zverejnené a veľmi krátke video hovorí o ďalšej, nemenej zaujímavej funkcii. Video ukazuje krúženie motoriek okolo jedného človeka, ktorý ich natáča smartfónom.

Popis 360 real-life recording môže symbolizovať schopnosť smartfónu natáčať videá v 360-stupňovom režime. Do úvahy pripadá aj 3D zvuk, ktorý by vám bol sprostredkovaný prostredníctvom konektora USB typ C, kedže sa neočakáva, že HTC U 11 nepríde s 3,5 mm jackom.

Stále nám v skladačke HTC U 11 chýba podstatný diel. Nevieme, koľko bude tento nový high-end smartfón stáť. Vlajkové lode od HTC boli vždy kvalitné, no zároveň aj dosť drahé.

Siahli po nich zväčša fanúšikovia značky, ktorých je v poslednej dobe vzhľadom na ekonomické výsledky výrobcu pomenej. Bude podľa vás HTC U 11 prepadák, predajný hit alebo sa stratí v priemere ostatných smartfónov? Hlasujte v ankete, váš názor je dôležitý.

[totalpoll id=“176162″]