Úvod Novinky Hry Chuck Norris bude mať vlastnú mobilnú hru. Dostupná bude čoskoro

Chuck Norris bude mať vlastnú mobilnú hru. Dostupná bude čoskoro

1
Chuck Norris

Chuck Norris, ako legenda akčných snímok a protagonista nekonečnej zbierky vtipov a satirických obrázkov, dostane vlastnú mobilnú hru. Titul dorazí do obchodov s aplikáciami a hrami na konci apríla.

Zahrať si ju budú môcť používatelia platfromy iOS aj Android. Chuck Norris nedávno (10. marca) oslávil 77. narodeniny, čiže hra môže byť dobrým narodeninovým darčekom. Hra sa bude volať Nonstop Chuck Norris a nepôjde o úplne originálnu hru.

Hru totižto vyprodukuje vývojárske štúdio Flaregames, ktoré má na konte veľmi dobre hodnotenú hru Nonstop Knight. Herná mechanika oboch hier je takmer totožná. To však nie je úplne na škodu. Nonstop Knight je zábavná hra, v ktorej sa musíte predierať rôznorodými úrovňami a bojovať s nepriateľmi. Trailer si môžete pozrieť nižšie.

Ako sme spomínali vyššie, hra Nonstop Chuck Norris sa objaví v obchode Google Play na konci apríla, bude dostupná na stiahnutie zadarmo a monetizáciu pre vývojárov zabezpečia in-game nákupy. Zatiaľ sa môžete navnadiť hrou Nonstop Knight, ktorá je taktiež dostupná na stiahnutie zadarmo.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koplagames.kopla01″]

Trailer