Úvod Aplikácie Jedna z najlepších launcher aplikácií opäť v zľave. Vaša môže byť za...

Jedna z najlepších launcher aplikácií opäť v zľave. Vaša môže byť za 50 centov

0

Možnosť zmeniť si celé používateľské prostredie smartfónu je jednou z výhod otvorenosti operačného systému Android. Aktuálne tak môžete učiniť prostredníctvom top launcher aplikácie.

Ide o appku Nova Launcher Prime, ktorá v poslednom týždni oslávila päť rokov existencie. Nova Launcher patrí k tomu najlepšiemu, čo môžeme v tejto kategórii v obchode Google Play nájsť.

Okrem toho tento launcher prešiel nedávno veľkou aktualizáciou. Tá bola uvoľnená práve pri príležitosti piateho výročia. Vývojári launcher obohatili o niekoľko funkcií, ktorými sa pýšia Google Pixel smartfóny.

Kartu s aplikáciami otvoríte len potiahnutím prsta na domácej obrazovke smerom hore zo spodnej lišty, pribudlo nové delenie aplikácií na základe ich používania, obľúbenosti alebo nedávnych aktualizácií či časovač zámku obrazovky. Nový vzhľad dostal vyhľadávací panel a niekoľko ďalších prvkov. Noviniek je samozrejme ďaleko viac.

launcher aplikácie
Nova Launcher

Všetky môžete preskúmať vďaka skutočne nízkej cene, ktorá je aktuálne na úrovni 0,50 eur. Pôvodná, takmer 5-eurová cenovka od kúpy určite mnohých odrádzala. Odkaz do obchodu Google Play už vidíte nižšie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime“]