Úvod Výrobcovia UMi UMi Plus E: Prvý smartfón na svete s Helio P20 a 6...

UMi Plus E: Prvý smartfón na svete s Helio P20 a 6 GB RAM dnes vstupuje do predaja! Nestojí ani €200

6

Áno, čakanie na „ďalšiu veľkú vec“ z dielne UMi je na konci. Od obeda dnešného dňa (11. november) začnú rezervácie dlho očakávaného modelu UMi Plus E. Ak by ste jeden chceli, nezabudnite navštíviť vyčlenený web priamo od UMi. Novinku si môžete kúpiť už za 199,99 dolárov, resp. niečo vyše 183 EUR.

Telefón ponúka skutočne zaujímavé špecifikácie. Prím hrá novučičký Helio P20. UMi Plus E je dokonca prvým smartfónom na svete, ktorý ho začal ponúkať.

umi-plus-e-5

Výkon je oproti staršej verzii, P10, podstatne lepší. Novinka ponúka 20 % nárast vo výkone procesora a 25 % nárast vo výkone grafického čipu. Spojte to so šialenými 6 GB operačnej pamäte RAM a získate smartfón, ktorý vie skutočne zaujať.

umi_plus_e2

Dôležitý je aj fakt, že Helio P20 bol vyrobený 16nm FinFET procesom, vďaka čomu spotrebuje ešte menej energie a vyprodukuje menej tepla.

Ak chcete telefón so špeciálnou, uvádzacou zľavou, zadajte sem svoj email a výrobca vám do 23. novembra zašle inštrukcie, ako na to. Majte však na pamäti, že do tejto ponuky UMi zaradil len 999 kusov, o ktoré bude veľký boj.

umi-plus-e-6

Je tu samozrejme aj druhá voľba, tou je výhra UMi Plus E v súťaži. Zapojiť sa do nej môžete úplne zadarmo. Stačí ísť na tento odkaz a do diskusie napísať nejaký komentár.

Viac informácií o UMi Plus E nájdete tu: http://www.umidigi.com/page-umi_pluse_overview.html