Úvod Výrobcovia Bluboo Chcete duálny fotoaparát, no nechce platiť prémiové ceny? Tento smartfón to dokáže...

Chcete duálny fotoaparát, no nechce platiť prémiové ceny? Tento smartfón to dokáže lacnejšie

0

O chystanom modeli čínskeho výrobcu BLUBOO s názvom Dual sme počuli už pred niekoľkými mesiacmi. Odvtedy sa firma skutočne posnažila a vyzerá to tak, že do vývoja dala čas a nemalé prostriedky. Vďaka tomu sa nám dnes naskytol prvý pohľad na ich chystanú novinku.

Ide o veľmi elegantne vyzerajúci telefón s konštrukciou vyrobenou z kovu. Podľa rôznych zdrojov ide o brúsený hliník, ktorý je využívaný, okrem iného, aj v letectve. Vďaka svojim vlastnostiam si kovové smartfóny vyberá čoraz viac a viac zákazníkov. Výrobcovi sa preto nemôžeme čudovať. BLUBOO už dávnejšie začal tvrdiť, že ich BLUBOO Dual ponúkne zážitok nielen z pohľadu na ich smartfón, ale aj z jeho používania.

bluboo-dual-2

Nový BLUBOO Dual by mal byť dostupný ešte tento rok. Veríme preto, že sa k nám dovtedy dostane viac informácií. Koniec koncov, fakt, že výrobcovia predávajúci lacnejšie smartfóny s rovnakou technológiou ako tí, ktorí ponúkajú prémiové modely je len dobrá vec. Posúva ich to tak vo vývoji nových zariadení vpred, z čoho sa môžu tešiť hlavne zákazníci.

Viac informácií nájdete aj na www.bluboo.hk.