Úvod Zaujímavosti Táto babička má vyše 80 rokov a práve dokončila 300. video hrania...

Táto babička má vyše 80 rokov a práve dokončila 300. video hrania Skyrim

0

Svet sa skutočne mení, v poslednej dobe čoraz rýchlejšie. Kedysi sme všetci čakali, čo pre nás pripravia herci, zabávači či humoristi, dnes sa zabávačom alebo humoristom môže stať naozaj každý. Taký je príbeh vyše 80-ročnej babičky Shirley Curry, ktorá sa stala senzáciou na YouTube.

Shirley býva v americkej Virginii a momentálne má na konte vyše 170 000 odoberateľov. Vo svojom voľnom čase hráva Skyrim, Fallout 4 alebo No Man’s Sky. Opakujeme, babička už pokorila hranicu 80 rokov. Slušné! Pozrite si jej najnovší blog k vydaniu 300. videa a špeciálnemu tlačidlu od YouTube.

Babička Shirley sa svojimi zdatnosťami v hraní hier samozrejme nemôže rovnať oveľa mladším hráčom, zapálenosťou pre vec však určite áno. Aj preto si získala srdcia fanúšikov, ktorí jej často zasielajú darčeky a ďakovné listy. Najnovšími fanúšikmi sú aj predstavitelia Logitechu, ktorí jej poslali takýto milý darček.

https://www.instagram.com/p/BJX31JRARD2/

Babička Shirley, ako by ste už čakali, volá svojich odberateľov „vnúčatá“ a vysvetľuje, že sa jej najviac páčia hry, v ktorých nájdete realistické prostredie a postavičky. Nedávno dokonca prekročila 300. video v hraní Skyrimu.

Na YouTube začala pridávať videá ešte v roku 2015. Svoj voľný čas venuje nielen hraniu hier, ale aj štyrom deťom, deviatim vnúčatám a jednému pravnukovi. Ak chcete babičku potešiť, začnite ju odoberať.