Úvod Zaujímavosti VIDEO: Tento chlapík sa v obchode zle pohol, v okamihu zničil techniku...

VIDEO: Tento chlapík sa v obchode zle pohol, v okamihu zničil techniku v hodnote €5500!

9
Ak v obchode niečo omylom poškodíte, je to doslova nočná mora. Nielen, že vás čaká trápny moment, keď sa na vás všetci pozrú, čeliť môžete aj poplatkom za zničenie. Predstavte si teda situáciu, v ktorej sa ocitol chlap na videu nižšie. V priebehu 5 sekúnd sa mu podarilo zničiť Smart TV v hodnote 6 000 dolárov, teda takmer 5 000 eur.

Celý incident sa odohral v anglickom meste St Austell v hrabstve Cornwall. Obchod to zachytil na bezpečnostnú kameru a neskôr nahral na sociálnu sieť Twitter.

Vo videu môžete vidieť zákazníka, ktorý prišiel k štvorici nových televízorov. Potom si k jednému z nich kľakol, aby si ho lepšie prezrel. Nie je jasné, ako sa mu to podarilo, no zhodil zahnutý televízor, ktorý pri páde zhodil ďalší z modelov.

Ak si myslíte, že to pri tomto manévri skončilo, mýlili by ste sa. Zákazník v šoku spravil niekoľko krokov vzad, kde sa už nachádzala ďalšia dvojica televízorov. Opäť nastal domino efekt a jedna TV so sebou stiahla druhú.

Zástupca vedúceho predajne, Mike Collins priblížil, že spôsobená škoda presiahla 5 000 libier (približne 5 500 eur). Medzi poškodenými modelmi sa nachádzal Samsung OLED TV a dva modely od spoločnosti Panasonic. Pre médiá nepotvrdil či to zákazníkovi dali preplatiť.