Úvod Aplikácie TIP: Vyskúšajte rýchly a nenáročný launcher, ktorý je absolútne jedinečný

TIP: Vyskúšajte rýchly a nenáročný launcher, ktorý je absolútne jedinečný

2

Mnohí po skúsenostiach s predinštalovanými užívateľskými prostrediami smartfónov prešli na spúšťače z dielní vývojárov tretích strán, ktoré sú často zvládnuté oveľa lepšie.

Spomenúť môžeme napríklad Nova Launcher, Action Launcher, Apex, Go a tak ďalej. Tieto aplikácie, alebo ak chcete spúšťače používateľského prostredia, disponujú dobrou optimalizáciou, prehľadnými a často detailne prispôsobiteľnými prvkami, či funkcionalitou, ktorú v natívnych prostrediach nenájdeme.

Všetky prostredia ale zdieľajú viac menej podobnú koncepciu. Ikony aplikácií, ktoré sú uložené do priečinkov alebo zásobníkov, widgety pre domácu obrazovku, notifikačná lišta… Ak chcete používať niečo skutočne originálne, siahnite po aplikácii ap15 Launcher.

Vzhľadom na jej gro je appka extrémne rýchla a nenáročná. Po aktivácii tohto UI vám z plochy zmiznú všetky ikony a zostane len text, ktorý bude zobrazovať názvy nainštalovaných aplikácií. Po kliknutí na konkrétny názov sa vám otvorí daná aplikácia. Názvy appiek sú zoradené pod sebou, čiže stačí rolovať smerom dole-hore a nie do strán, ako býva zvykom.

Veľkosť názvu sa odráža od toho, ako často aplikáciu používate, poprípade aká je pre vás dôležitá. Aj v takto jednoduchom používateľskom prostredí zostalo miesto pre možnosti prispôsobenia. Ak podržíte prst na názve niektorej z aplikácií, zmeniť môžete farbu textu alebo jeho font, poprípade môžete tú či onú appku skryť tak, aby sa nezobrazovala.

Ako ap15 Launcher vyzerá môžete vidieť na snímkach nižšie a odkaz do obchodu Google Play nájdete klasicky pod nimi. Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie bezplatne.

launcher
ap15 Launcher

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aurhe.ap15″]