Úvod Výrobcovia Xiaomi Virtuálna realita od Xiaomi: Stojí €25 a podpora pre takmer všetky telefóny!

Virtuálna realita od Xiaomi: Stojí €25 a podpora pre takmer všetky telefóny!

8

Aj vy by ste si chceli na svojom telefóne vyskúšať virtuálnu realitu? Nebojte sa, dá sa to aj ľahšie než len za pomoci Gear VR, ktorý môže stáť aj 100 EUR a funguje len so smartfónmi od Samsungu.

xiaomi-mi-vr-play-9

Do povedomia dávame fakt zaujímavú vychytávku od Xiaomi, ktorá funguje hneď s niekoľkými rôznymi smartfónmi. Pasívne okuliare Mi VR Play sa svojím vzhľadom a funkciou podobajú na projekt Google Cardboard. V čom sa však líšia je premyslenejšia, pevnejšia a pohodlnejšia konštrukcia. Vyrobené sú totiž z materiálov ako napríklad elastická Lycra. O pohodlie tak máte postarané.

xiaomi-mi-vr-play-4

TIP: Najzaujímavejšie Xiaomi produkty za najlepšie ceny

Do jeho tela môžete vložiť takmer akýkoľvek telefón s uhlopriečkou od 4,7 do 5,7 palca. Pokrytých je teda nespočetne veľa telefónov. Vďaka tomu sa môžete tešiť na hranie VR hier či pozeranie 360° videí či fotografií.

xiaomi-mi-vr-play-11

Kde Xiaomi Mi VR Play kúpiť?

Headset si môžete kúpiť za veľmi zaujímavú cenu 25 EUR. Odporúčame tak spraviť čo najskôr, zásoby sa totiž pre veľký záujem veľmi rýchlo míňajú. Ak ich doma už máte, neváhajte podeliť sa o vaše zážitky. Všetky objednávky sprostredkuje overený obchod TomTop.

TIP: Ak chcete na VR okuliaroch ušetriť, pri objednávke z TomTop zadajte kód XiaomiVR4

>>> Skontrolovať cenu Mi VR Play <<<