Úvod Zariadenia Výpredaj smartfónov značky Oukitel. Ceny začínajú už pod €50!

Výpredaj smartfónov značky Oukitel. Ceny začínajú už pod €50!

0

Internetový predajca Gearbest k včerajšej akcii pre smartfóny Elephone pridal ďalšiu dočasne zvýhodnenú ponuku. Tá sa tentokrát týka smartfónov značky Oukitel, ktoré sú hlavne cenovo dostupné.

Cena niektorých zariadení začína už pod 50-timi eurami, čo môže prísť vhod užívateľom, ktorí hľadajú sekundárny smartfón alebo patria medzi veľmi nenáročných používateľov.

Z limitovanej ponuky sme vybrali dve zariadenia, pričom jedno zastupuje najdrahší variant z ponuky a to druhé opačnú, najlacnejšiu možnosť. K dispozícii je samozrejme viac zariadení, ktoré už nájdete na oficiálnej stránke ponuky.

Oukitel K6000 Pro reprezentuje aktuálnu cenu necelých 147 eur. Číslo „6000“ v názve odkazuje na 6000 mAh batériu, čiže je smartfón určený náročnejším používateľom, ktorých počas dňa pravidelne straší ikona vybitej batérie.

Obsah budete konzumovať prostredníctvom 5,5 palcového displeja s FHD 1080p rozlíšením, ktorý je obohatený o po stranách zakrivené 2.5D sklo s odolnou vrstvou Dragontrail Glass.

Oukitel K6000

O pohon sa stará osem jadrový čipset MediaTek s taktom jadier na úrovni 1,3 GHz, nechýba 3 GB kapacita operačnej pamäte RAM alebo 32 GB interné úložisko. Snímky zachytíte 13 Mpx fotoaparátom (softvérová interpolácia na 16 Mpx) a o selfie sa pre zmenu postará 5 Mpx predná kamera (softvérová interpolácia na 8 Mpx).

Počítač môžete s Androidom vo verzii Marshmallow, 800 MHz 4G LTE pásmom, slotom pre pamäťové karty (do 32 GB) alebo snímačom odtlačkov prstov. Ostatné detaily už ponúkne stránka ponuky na: http://gearbest.com/oukitel

Na druhom konci ponuky nájdete Oukitel C2. Aktuálna cena necelých 42 eur bude k dispozícii už len niekoľko hodín a limitovaný je tiež počet kusov. Pokiaľ ponuku stihnete, čaká vás sympatické zariadenie, ktorého konštrukcia je vyhotovená z plastu.

4,5 palcový displej charakterizuje FWVGA rozlíšenie (854 x 480 pixelov), pod ním sa usídlil quad-core procesor MediaTek s taktom 1,3 GHz, skromnejšia 1 GB kapacita RAM alebo 8 GB úložisko. To ale môžete navýšiť o ďalších 32 GB prostredníctvom pamäťových kariet.

Oukitel C2

Android vo verzii 5.1 Lolipop dopĺňajú dva 2 Mpx fotoaparáty, z ktorých sa pomocou softvérovej interpolácie podarilo dostať 5 Mpx rozlíšenia. Vzhľadom na cenovú kategóriu nemôžeme očakávať 4G konektivitu, no poteší 1800 mAh batéria, ktorá udrží zariadenie pri živote dostatočne dlhú dobu hlavne vďaka nenáročným parametrom. Viac info už na: http://gearbest.com/oukitel, kde nájdete aj ďalšie zvýhodnené zariadenia z portfólia výrobcu Oukitel.