Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Mars na prvých živých FOTO. Kovové telo a tenké rámiky okolo...

Vernee Mars na prvých živých FOTO. Kovové telo a tenké rámiky okolo displeja

0

Čínsky výrobca Vernee plánuje zaútočiť na trh s novým modelom smartfónu, ktorý nesie označenie Mars. Po nejakom čase sa na verejnosti objavili nové informácie.

Aj pri tomto novom zariadení si dá výrobca záležať na dizajne. Vidieť môžeme štíhle kovové telo, tenké rámiky a zrejme zaujímavý pomer plochy displeja k ploche predného panelu. Na ďalších snímkach môžeme vidieť, že výrobca zvolil oblúkové prevedenie segmentov pre príjem signálu k anténam okolo vrchnej a spodnej hrany. Telo smartfónu bolo navrhnuté špeciálnou modelovacou nanotechnológiou.

Výsledkom je príťažlivejší a elegantnejší vzhľad. Týmto spôsobom by mal mať riešený príjem signálu aj nový iPhone 7. Nevzhľadné pásiky naprieč šírkou zadnej strany tak budú minulosťou. Podobné riešenie môžeme nájsť aj na smartfóne Meizu Pro 6.

mars2

mars1

Vernee_mars Vernee_mars

O oficiálnom dátume predstavenia alebo nebodaj cene sa môžeme zatiaľ len domnievať. Hovorí sa však, že Vernee Mars uzrie svetlo sveta ešte v tomto polroku 2016, možno niekedy v priebehu novembra.

Čo sa týka parametrov, istí sme si použitím inovovaného procesora Helio P20 z dielne MediaTek-u (o 20 % výkonnejší a o 25 % energeticky úspornejší ako Helio P10) a veľkou 6 GB kapacitou operačnej pamäte RAM.