Úvod Smartphony Dohady LG V20 sa dizajnom zrejme priblíži k vlajkovému modelu LG G5. Naznačujú...

LG V20 sa dizajnom zrejme priblíži k vlajkovému modelu LG G5. Naznačujú to zverejnené rendre

0

Nástupca minuloročného, a rozhodne originálneho smartfónu LG V10 sa blíži. Jeho názov bude V20, výrobca ho predstaví 6. septembra a pôjde vôbec o prvý smartfón s Androidom 7.0 Nougat na palube.

Vďaka už tradičnému zdroju rôznych únikov informácií, @Onleaks, sa môžeme pozrieť, ako by mohol LG V20 vyzerať. @Onleaks zverejnil niekoľko rendrov modelu V20, ktoré by mali vychádzať zo zatiaľ známych správ o jeho kontúrach a výzore.

Už na prvý pohľad môžeme vidieť konštrukčné priblíženie k modelu LG G5, ktorý zrovna trhový úspech nezožal. Všimnúť si môžeme tlačidlo na bočnej strane, ktoré je umiestnené nižšie, a ktoré by mohlo slúžiť na uvoľnenie vymeniteľného modulu.LG_V20

LG V20 si tak zrejme požičia aj modulárne prevedenie. Pokiaľ by boli moduly LG V20 kompatibilné aj so zariadením G5, či naopak, išlo by o veľmi dobré a univerzálne riešenie. Všimnúť si tiež môžeme použitie duálneho foto snímača v štýle modelu G5. Dvojité prevedenie fotoaparátu by sme mali dokonca nájsť aj na prednej strane.

LG V20 bude hrubý 7,7 milimetra, no svoju rolu zohrá mierne vyčnievajúci fotoaparát. Ak zohľadníme aj ten, hrúbka sa posunie na hodnotu 8,8 milimetra. Smartfón bude ďalej vysoký 159,5 mm a široký 78,1 mm. Ovládače hlasitosti budú presunuté na bočnú stranu, na tej zadnej si však našiel miesto snímač odtlačkov prstov. LG V20 si zachová tiež sekundárny displej, ktorý bude dopĺňať primárny QHD panel s veľkosťou 5,7 palca.

V20

Samozrejmosťou je už výkonný čipset Snapdragon 820 / 821, 4 GB RAM, USB typ C s rýchlym nabíjaním a spomínaný Android 7.0 Nougat. Čo nás čaká v skutočnosti sa dozvieme už o necelý mesiac.