Pri Samsungu sme si už zvykli, že s blížiacim sa predstavením nového zariadenia z dielne tejto kórejskej spoločnosti sa na verejnosti objavuje čoraz viac informácií.

Informácie postupom času doplnia vždy aj nejaké fotografie, a to sa udialo práve teraz. Na snímkach nižšie môžeme vidieť Galaxy Note 7 v plnej kráse. Zariadenie Samozrejme nevyzerá tak, ako na upravených promo snímkach, každopádne ale potvrdzujú skôr avizované vlastnosti.

Všimnúť si môžeme zakrivený displej po oboch stranách, trochu oblejšie tlačidlo so snímačom odtlačkov prstov a vo vrchnej časti môžeme vidieť senzorovú výbavu a viac elementov, ktoré potvrdzujú použitie snímača očnej dúhovky, tzv. Iris skener. Samozrejmosťou je konštrukčné kombo v podobne sklo-kov.

Galaxy Note 7 Galaxy Note 7 Galaxy Note 7

Na daných fotografiách je podľa zdroja výrobný prototyp Samsungu Galaxy Note 7, ktorý by sa však nemal výraznejšie líšiť od finálnej podoby. Len pred pár dnami sa dokonca objavila cena zariadenia, pričom by malo ísť o vôbec najdrahší Samsung smartfón, aký bol kedy vyrobený.

TIPPoznáme predbežnú cenu Samsung Galaxy Note 7