Úvod Zariadenia Toto nepremeškajte! Tento výkonný smartfón by nemal byť takto lacný!

Toto nepremeškajte! Tento výkonný smartfón by nemal byť takto lacný!

25

Ak snívate o poriadne výkonnom smartfóne ala Samsung Galaxy S7 či HTC 10 no nechcete minúť 700 eur, máme pre vás skvelé správy. Za tretinovú cenu môžete získať smartfón, ktorý ponúka výkon vďaka ktorému sa umiestnil v TOP 3 najvýkonnejších zariadeniach za tento rok. Znie to zaujímavo? Určite áno, tak poďme ďalej.

Overený obchod GearBest, spustil akciu, vďaka ktorej si môžete kúpiť LeEco Le Max 2 (nenechajte sa odradiť názvom, je to fakt bomba), za poriadne nízku cenu. Za svoje peniažky pritom získate výbavu, o akej sa slovenským predajcom môže len snívať.

Začnime hneď s 5,7-palcovým 2K (2 560 x 1 440) displejom s pixelovou hustotou 515 PPI. Všetky tieto pixely musí poháňať poriadne výkonný procesor a presne taký si firma LeEco vybrala. Nie je ním žiaden iný než Snapdragon 820 v najsilnejšom, 2.15 GHz prevedení. Procesoru pomáha aj grafický čip Adreno 530.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu <<<

leeco

Len to najlepšie

To však nie je všetko, smartfón poháňaný operačným systémom Android 6.0 Marshmallow ďalej ponúka 4 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB úložisko a 21 Mpx fotoaparát pre čo najkvalitnejšie snímky. Na prednej strane zas nájdete 8 Mpx senzor s veľkosťou jednotlivých pixelov 1.4μm. To znamená, že dokážu zachytiť dosť svetla aj v situáciách, keď ho tam veľa nie je, napríklad za šera či tmy.

Do výbavy patrí aj hŕstka senzorov, ako aj GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, dual SIM či Bluetooth 4.2 konektivita.

Aktualizácia: Obchod GearBest potvrdil, že LeEco Le Max 2 podporuje 800 MHz frekvenciu, ako aj všetky ostatné, ktoré používajú slovenskí operátori.

Zaujímavé je aj to, že novinka od LeEco už neponúka 3,5mm audio jack. V krabičke si však nájdete adaptér, pomocou ktorého si slúchadlá pripojíte k zariadeniu.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu <<<