Hovorí sa, že to, čo dostanete zadarmo alebo za veľmi lacno chutí najlepšie. V prípade Meizu M3 Note je to veľmi podobné. Telefón, ktorý nestojí ani 150 EUR totiž ponúka nielen krásny dizajn, ale aj výbavu, ktorú by sme možno hľadali v raz tak drahých modeloch. Ak vás telefón zaujal, pozývam vás k prečítaniu si zvyšku jeho predností.

Meizu M3 note ponúka 5,5-palcový Full HD displej s pixelovou hustotou 403 ppi. Ide teda o pekne ostrú zobrazovaciu jednotku. Maximálny jas v prípade M3 note dosahuje až 450 nitov a je teda perfektnou voľbou aj pri čítaní na priamom slnku.

Zobraziť kompletnú špecifikáciu

Na prednej strane okrem displeja nájdete zaujímavé domovské tlačidlo, ktoré Meizu nazýva mBack. Ide o tlačidlo, ktoré zároveň funguje ako tlačidlo „späť“. Ak sa pýtate, ako to je možné, odpoveď je jednoduchá. Keď ho stlačíte tak, že klikne, dostanete sa na domovskú stránku. Keď sa ho však len dotknete, telefón to rozpozná a hodí vás o stránku späť. Chvíľu trvá, kým si na to zvyknete, potom vám to príde extrémne prirodzené.

meizum3note

Celý smartfón je vyrobený z hliníka (6000 Series), vďaka čomu v ruke pôsobí veľmi prémiovo. Majte stále na pamäti, že sa bavíme o telefóne za 150 EUR.

Čo sa špecifikácií týka, tešiť sa môžete na spomínaný 5,5-palcový Full HD displej, 2 GB operačnej pamäte RAM, 16 GB úložisko alebo 3 GB RAM32 GB úložisko (podľa toho, aké prevedenie si kúpite). Nechýba ani rozšírenie pamäte pomocou microSD slotu, procesor Helio P10, 13 Mpx zadný fotoaparát (clona f/2.2) či predný 5 Mpx fotoaparát.

O softvér sa postará Android 5.1 Lollipop prekrytý používateľským rozhraním Flyme 5.1. Celé zariadenie poháňa 4 100 mAh batéria, ktorá vám vystačí na 2 dni používania.

Zobraziť aktuálnu cenu