Úvod UMi UMi Super UMi Super na Slovensku získava prvú aktualizáciu cez OTA

UMi Super na Slovensku získava prvú aktualizáciu cez OTA

3

UMi Super, nová vlajková loď ambiciózneho čínskeho výrobcu začal získavať novú aktualizáciu cez OTA (Over The Air). Stalo sa tak len týždeň po tom, ako zariadenie vstúpilo do predaja.

Výrobca si pre svojich zákazníkov pripravil aj novú webstránku pre starostlivosť, na ktorej nájdete informácie, na základe ktorých sa pre niektoré z nich môžete rozhodnúť, ako aj podporu pre zariadenia, ktoré už vlastníte. Ide hlavne o informácie o verzii ROM. Poďme sa ale pozrieť na to, čo všetko prináša najnovšia aktualizácia.

umisuperota-7.fw

Navigačné tlačidlá podľa vášho vkusu

Jedna z funkcií, ktorou sa UMi Super pýši najviac je plná podpora pre tlačidlá či už sú to fyzické, virtuálne alebo kapacitné. Jednoducho máte na výber aj to, aj to, aj to. Aby ste si mohli vybrať čo najpohodlnejšie, vývojári do menu s rýchlymi nastaveniami pridali shortcut, pomocou ktorého sa môžete prepínať medzi softvérovými a kapacitnými tlačidlami. Okrem toho túto možnosť nájdete aj v nastaveniach pod kategóriou „Smart Assistant“.

umisuperota-2

Optimalizovaná rýchlosť a kvalita fotoaparátu

Ako už možno viete, UMi Super ponúka 13 Mpx senzor od Panasonicu, ktorý disponuje rýchlym zaostrovaním a skvelými výsledkami pri situáciách s nedostatkom svetla. V porovnaní s ostatnými čínskymi výrobcami, ktorí používajú senzory od Sony ide o podstatne lepšiu voľbu. UMi s výsledkom aj tak nebol spokojný a preto sa rozhodol fotoaparát ďalej vylepšovať. Vďaka najnovšej aktualizácii je jeho fotoaparát o 20 % rýchlejší, než tomu bolo pred ňou.

Okrem toho, fotografie nasnímané za šera, resp. za tmy majú byť o 35 % kvalitnejšie, než pred aktualizáciou.

umisuperota-3

Snímač odtlačkov prstov je ešte rýchlejší

UMi Super ponúka snímač odtlačkov prstov nachádzajúci sa na zadnej strane, hneď pod fotoaparátom. Aby výrobca predbehol konkurenciu, rozhodol sa zamerať aj na vylepšenie algoritmu, ktorý má na starosti rozpoznanie jednotlivých odtlačkov.

Vďaka tejto optimalizácii je snímač o 20 % rýchlejší, než tomu bolo doteraz.

Dajte si však pozor. Aktualizácia vymaže uložené odtlačky čo znamená, že si ich budete musieť nastaviť nanovo.

umisuperota-4

Dlhšia výdrž batérie

Novinka od UMi ponúka 4 000 mAh batériu od Sony s podporou PE+ rýchleho nabíjania. Najnovší  update prináša ešte dlhšiu výdrž. Inžinieri z UMi toho dosiahli nasadením vlastného Stamina režimu, ktorý zatvára nepotrebné procesy a stará sa o to, aby bežalo len to, čo má. Tým eliminuje čokoľvek, čo by mohlo mať negatívny vplyv na výdrž.

Tvrdiť, že UMi Super robí veci inak, je poriadne podcenené vyjadrenie. S procesorom MediaTek Helio P10, 5,5-palcovým displejom od SHARP s technológiou perfektnej čitateľnosti na slnku, spoločnosť ponúka zariadenie s vysokou kvalitu.

Ak ešte nemáte svoj Super telefón a chceli by ste ho v zľave, neváhajte a začnite odoberať novinky od UMi. Výrobca vám obratom pošle 5 kupónov so 70 dolárovou zľavou, vďaka ktorým si telefón môžete kúpiť za 179,99 dolárov.

umisuperota-5