Úvod Výrobcovia Samsung Samsung predstavil náramok Gear Fit 2 a slúchadlá Gear IconX

Samsung predstavil náramok Gear Fit 2 a slúchadlá Gear IconX

1

Samsung včera na konferencii v New Yorku predstavil dve nové zariadenia. Jedným z nich je nástupca veľmi obľúbeného fitness náramku, Gear Fit. Spoločnosť však okrem toho predstavila aj bezdrôtové slúchadlá s názvom Gear IconX. Poďme sa na to pozrieť.

Náramok Gear Fit 2 používa podobne ladený a orientovaný 1,55-palcový Super AMOLED displej. Náramok poháňa dvojjadrový procesor s jadrami o takte 1.0 GHz4 GB úložisko. Gear Fit ďalej ponúka merač rýchlosti tepu, GPS čip pre sledovanie vašich športových aktivít aj bez toho, aby ste pri sebe mali telefón, IP68 certifikáciu a 200 mAh batériu, ktorá na jedno nabitie vydrží 3 dni.

Novinkou v portfóliu kórejského výrobcu sú slúchadlá Gear IconX. Ide o skutočne bezdrôtové slúchadlá, bez akéhokoľvek drôtiku. Okrem toho, že ich môžete veľmi ľahko stratiť ale ponúkajú aj ďalšiu zaujímavú funkcionalitu. Tou je napríklad 4 GB vstavaná pamäť, ovládanie bez dotyku či sledovanie vášho fitness tréningu cez S Health.

Batéria v nich nie je dvakrát najlepšia. Ak si hudbu nahráte priamo do nich, hrať vydržia 3,5 hodiny, ak ju však budete streamovať cez Bluetooth, hrať vydržia len 1,5 hodiny.

Gear Fit 2 bude dostupný už 10. júna za cenu 180 dolárov. Cena ani dostupnosť pre slúchadlá Gear IconX zatiaľ známa nie je. Predpokladá sa ale, že prídu na jeseň.