Úvod Zaujímavosti Fanúšikovia Falloutu: Môžete si kúpiť repliku Pip-Boy, ktorá prijíma hovory a správy

Fanúšikovia Falloutu: Môžete si kúpiť repliku Pip-Boy, ktorá prijíma hovory a správy

0

Prežitie počas nukleárnej vojny nie je nič jednoduché. V sci-fi hre Fallout však robí prežitie o niečo lepším a príjemnejším príslušenstvo zvané Pip-Boy. Zariadenie, ktoré v hre nosíte na zápästí ukazuje váš aktuálny zdravotný stav, to, čo máte pri sebe (inventár) a samozrejme funguje ako Geigerov-Müllerov detektor ionizačného žiarenia.

Nebolo by super, ak by sme také niečo mali k dispozícii aj v skutočnom svete? Samozrejme, že áno! Minulý rok spoločnosť Bethesda predstavila repliku, ktorej funkcionalita siahala o niečo ďalej, než len ochrana pre váš smartfón. Tentokrát však prišli s ešte s lepšou verziou, ktorá ponúka integrovaný displej a vlastný hardvér a softvér.

Pip-Boy-paired-s-iPhonom

Volá sa Pip-Bou Deluxe Bluetooth Edition a dostupný je len 5 000 kusov. Zariadenie beží na Pip-OS a funguje na základe prepojenia so smartfónov cez spomínaný Bluetooth. Funkcionalita sa teda rozšírila o možnosť telefonovania a posielania správ či dokonca prehrávania hudby.

pip-boy-2

Na zaujímavom príslušenstve fungujú všetky tlačidlá a dokonca má aj tzv. Cosplay režim, ktorý spustí obrazovky, ktoré veľmi dobre poznáte z hry Fallout. Keď Pip-Boy nebudete mať na sebe, môžete ho použiť napríklad ako budík.

pip-boy-3

Ak ste naozaj skalným fanúšikom hry Fallout, kvalitnejšie spracovaný predmet z hry pravdepodobne nenájdete. Nevýhodou je cena, ktorá sa vyšplhala na 350 dolárov. Pip-Boy bude dostupný už v novembri. Pip-Boy prichádza aj s vlastným stojanom ako aj plechovkou, v ktorej ho môžete nosiť. Paráda!