Máme tu inteligentné telefóny, inteligentné hodinky, inteligentné chladničky, práčky, televízory, inteligentné prvky internetu vecí, akými sú žiarovky alebo obyčajné garážové dvere. Samsung však smart filozofiu posunul do skutočne bizarného levelu.

Samsung Galaxy Surfboard je inteligentná doska pre surfistov, na ktorej je masívny displej tvorený LED svetelnými bodmi. Na tomto displeji sú zobrazované informácie o poveternostných podmienkach, teplote, vlnách alebo vetre. Okrem toho si tam našli cestu aj správy, e-maily či príspevky zo sociálnej siete Twitter. Pokiaľ sa pýtate na zdroj informácií, pýtate sa dobre.

Galaxy Surfboard pracuje so smartfónom Samsung Galaxy S7, ktorý, a teraz pozor, vložíte do malej zásuvky priamo do surfovacej dosky. Samsung Galaxy S7 vďaka certifikácii IP 68 bezproblémovo odolá vode, či dokáže prežiť aj útok žraloka zatiaľ nikto nerecenzoval.

wat

Je viac ako pravdepodobné, alebo skôr isté, že toto inteligentné športové náčinie nepôjde do komerčného predaja. Samsung chcel zrejme len ukázať, že smart môže byť všetko a dokáže vám doručiť upozornenie nech ste kdekoľvek a robíte čokoľvek. Za pohľad určite stojí promo video prezentujúce Galaxy Surfboard. Hlavnú rolu si v ňom zahral profesionálny surfer Gabriel Medina, ktorý to s podobnými doskami skutočne vie.