Úvod Dohady Je tento smartfón so zakriveným displejom Meizu Pro 6 Edge alebo Pro...

Je tento smartfón so zakriveným displejom Meizu Pro 6 Edge alebo Pro 7?

5
Smartfóny so zakrivenými displejmi sú špecialitou kórejského Samsungu, ich zariadenia s „edge“ brandingom patria medzi špičku mobilných technológií. Táto exkluzivita sa ale v blízkej dobe skončí, zakrivené displeje si získali pozornosť aj Meizu, ktorý pripravuje konkurencie pre S7 edge.

Meizu Pro 6 Edge alebo Meizu Pro 7 by mal byť predstavený niekedy v druhej polovici tohto roka. Existenciu mobilu so zakriveným displejom potvrdil aj CEO čínskej spoločnosti Huang Zhang.

meizu-pro-7

Nižšie si môžete v plnej kráse pozrieť zakrivený displej pripravovaného Meizu smartfónu. Uniknutý snímok pochádza z Číny.

gsmarena_002 (1)

Názov sme vám už prezradili, teraz prichádza na rad cena. Podľa súčasných informácií by zakrivený Meizu mal stáť len 450 dolárov a bude poháňaný pripravovaným Flyme OS 6, založený na Androide. Táto verzia softvéru získa aj niekoľko „edge skratiek“, niečo podobné, čo má aj edge verzia Galaxy S7.

Viac informácií momentálne nemáme, ale na základe displeja usudzujeme, že tento model bude osadený tým najvýkonnejším harvérom.

Každopádne Meizu Pro 6 bol predstavený len pred nedávnom, preto ostáva ešte dlhý časový priestor na špekulácie.

Ako sa vám pozdáva smartfón so zakriveným displejom od Meizu? Myslíte si, že bude plnohodnotnou konkurenciou pre Galaxy S7 edge?