O novej línii Galaxy „C“ smartfónov kórejského giganta Samsung sa už objavilo niekoľko informácií a fotografií. Dnes k nim pribudli ďalšie, dokonca aj rendre pre médiá. A to nie je všetko. Objavili sa tiež nové informácie o cenách, ktoré pravdepodobne nepotešia.

Smartfóny Samsung Galaxy C5 a Galaxy C7 budú zrejme najskôr predstavené na čínskom trhu. Predpokladáme, že sa postupne dostanú aj do Európy. Galaxy C5 má disponovať 5,2-palcovým displejom s FHD 1080p rozlíšením a model C7 až 5,7-palcovým displejom taktiež s FHD 1080p rozlíšením.

Displeje sú uložené v celokovovej unibody konštrukcii podobnej napríklad konštrukcii smartfónu HTC One A9. Čo sa týka čispetu, zariadenia si podelia Snapdragon 617, poprípade Snapdragon 625, spolu so 4 GB operačnou pamäťou RAM a 32 GB úložiskom pri oboch modeloch. Galaxy C5 aj Galaxy C7 zrejme ponúknu rovnaké fotoaparáty, a to 16 Mpx primárny snímač s clonou f/1.9 a 8 Mpx prednú selfie jednotku so širokouhlým objektívom.

Samsung-Galaxy-C5C7-leaked-images

Zariadeniam by nemala chýbať podpora pre rýchle nabíjanie. Menší model dostane 2500 mAh batériu a ten väčší až 3000 mAh akumulátor. Samozrejmosťou je rozhranie TouchWiz, ktoré je postavené na operačnom systéme Android Marshmallow. Posledný kúsok skladačky dopĺňa cena. Prvotné správy hovorili o začínajúcej cene okolo 250 dolárov, čo bolo veľmi pozitívne. Zdroje v Číne však tvrdia, že smartfón Samsung Galaxy C5 bude štartovať s cenou 335 dolárov a Samsung Galaxy C7 s cenovkou až 400 dolárov.

Samsung-Galaxy-C
Samsung-Galaxy-C
Samsung-Galaxy-C
Samsung-Galaxy-C
Samsung-Galaxy-C
Samsung-Galaxy-C
Samsung-Galaxy-C