Na sociálnej sieti Facebook je dnes azda každý a niektorí užívatelia si vedia svoj profil pekne kreatívne prispôsobiť. Možno ste si už pri niektorých svojich priateľoch všimli, že ich profilová fotografia a titulný obrázok tvoria akoby jeden celok.

Samozrejme nejde o nič zložité a podobne kreatívny profil môžete mať aj vy. Základom je pekná fotografia, ktorú chcete mať vo svojom profile ako titulný snímok a zároveň jej časť ako profilovú fotografiu. Následne stačí navštíviť stránku -trickedouttimeline.com- a pokračovať v nasledujúcich krokoch.

Na úvodnej stránke zrolujeme nižšie, kde nájdeme štyri možnosti úprav. Zvolíme prvú v poradí.

foto

Potom vyberieme prvú možnosť, prostredníctvom ktorej nahráme nami vybranú fotografiu z počítača.

foto1S orezávaním snímky si nemusíte robiť starosti. Umožní to priamo webové rozhranie po nahraní fotografie. Samozrejme fotografiu orežte tak, aby profilová fotografia čo najlepšie korešpondovala s tou titulnou. Pokiaľ ste s výsledkom spokojní, kliknite na „done“.

foto2Teraz už len preskočíte oznámenie kliknutím na „Already liked us?“ v pravom dolnom rohu a obe fotografie, profilovú aj titulnú, si stiahnete do počítača.

foto3Na koniec stačí otvoriť váš Facebook profil, nastaviť stiahnuté fotografie a poprípade sa ešte pohrať s orezaním profilovky pre čo najdokonalejší výsledok. Všetko rýchlo a jednoducho. Výsledok môžete vidieť nižšie.

foto5