Úvod Tlačová správa TS: Ako do smartfónu dostať dve veľké power banky – do 1...

TS: Ako do smartfónu dostať dve veľké power banky – do 1 minúty

Tlačová správa

1

Výrobca smartfónov, UMi, na Youtube nahral zaujímavé video o tom, ako do ich najnovšej vlajkovej lode, UMi TOUCH, vtesnať dve veľké power banky. UMi Touch ponúka 4 000 mAh batériu a veľmi peknú konštrukciu. Vďaka takto objemnému akumulátoru tým najnáročnejším používateľom telefón pohodlne vydrží nabitý celý deň, tým menej náročnejším aj dva a viac dní.

Pozrite si, ako sa dve veľké power banky razom zmenili na UMi Touch.

Na videu môžete vidieť, že UMi Touch ponúka hliníkovú konštrukciu (CNC) a zahnuté bočné strany pre pohodlnejšie držanie. Odolnosť a sila kovovej konštrukcie dostupnej v zlatom, striebornom a tmavosivom prevedení z UMi Touch robia naozaj neodolateľnú voľbu.

Smartfón s hliníkovou unibody konštrukciou tak kombinuje nádherný dizajn a veľkú, 4000 mAh batériu. Predný snímač odtlačkov prstov je umiestnený na perfektnom mieste pre čo najpohodlnejšie používanie.

Vďaka tomu, že UMi Touch ponúka snímač odtlačkov prstov na prednej strane, kam prirodzene zapadá palec je odomykanie telefónu extrémne rýchle. Výrobca tvrdí, že to môže trvať len 0,1 sekundy.

Čo sa fotoaparátov týka, UMi Touch ponúka unikátny senzor od Sony s rozlíšením 13 Mpx (SONY IMX 328), ktorému pomáha dvojtónový blesk. Zaujímavosťou je aj kvalitný predný fotoaparát, ktorému taktiež pomáha blesk. Vďaka tomu vytvoríte jedny z najkvalitnejších selfie záberov.

UMi Touch poháňa osemjadrový procesor3 GB operačnej pamäte RAM. Svoje multimédiá môžete ukladať do 16 GB vnútornej pamäte, ktorú môžete pomocou microSD karty rozšíriť až o 128 GB. Zariadenie na videu vyzerá veľké, čomu vďačí za svoj 5,5-palcový Full HD LTPS displej, ktorý bol špeciálne upravený pre čo najlepšiu výdrž batérie. Veľkou výhodou je aj čistý Android 6.0 Marshmallow bez zbytočnej nadstavby, ktorá by ho mohla spomaliť.

Ako dlho vám vydržal nabitý telefón bez dobíjania? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!

Najlepšie ponuky telefónov od UMi nájdete na www.umidigi.com

Tlačová správa