Úvod Výrobcovia Motorola Motorola oznámila predstavenie Moto G4 a G4 Plus na 17. mája

Motorola oznámila predstavenie Moto G4 a G4 Plus na 17. mája

0
Motorola, ktorej mobilná divízia patrí pod Lenovo, začala rozposielať pozvánky na konferenciu, ktorá sa koná 17. mája v Novom Dílí. Očakáva sa, že výrobca predstaví novú generáciu Moto G4 a G4 Plus.

3. generácia Moto G bola predstavená v júni minulého roka, čo nás robí istejšími ohľadom predstavenia nástupcov radu Moto G. Pozvánka nám ešte hovorí, že predstavenie noviniek by sme radšej nemali zmeškať.

moto-g4-invite

Čo sa týka špecifikácií, tak zdroje hovoria, že Moto G4 a G4 Plus budú mať veľký, 5,5-palcový displej s rozlíšením FullHD. O výkon sa postará neznámy 8-jadrový procesor, ktorému bude sekundovať operačná pamäť s veľkosťou 2 GB. Vnútorná pamäť získala základných 16 GB. Moto G4 by mal dostať snímač s 13 Mpx, zatiaľ čo „Plus“ verzia dostane 16 Mpx. Rozdiely nájdeme aj na home buttone; Moto G4 Plus bude podporovať snímanie odtlačkov prstov, zatiaľ čo na Moto G4 bude táto funkcia chýbať.

Obidve zariadenia budú mať kovové rámy s plastovým chrbtom a na trh prídu v čiernom a bielom prevedení. Viac detailov budeme mať počas najbližších týždňov.

Tešíte sa na novú generáciu Moto G?