Úvod Výrobcovia Nexus Bude ďalší Nexus po vzore HTC 10? Takto by mohol vyzerať!

Bude ďalší Nexus po vzore HTC 10? Takto by mohol vyzerať!

1

Na diskusnom webe Reddit sa objavila zaujímavá téma o tom, ako by mohol vyzerať nadchádzajúci Nexus smartfón. Ľudia polemizujú, že by ho opäť mohol vyrobiť taiwanský výrobca, HTC. S novopredstaveným HTC 10 prichádza aj špekulovanie o tom či bude vyzerať podobne, ako ich najnovšia vlajková loď.

Fanúšikovia sa teda pohrali s rendermi HTC 10 a upravili ich tak, aby spĺňal ich kritériá pre honosný titul „Nexus.“ Čo sa zmenilo? Displej má po bokoch oveľa užšie rámiky a na spodnej strane pribudol druhý reproduktor, ktorý nahradil domovské tlačidlo so snímačom odtlačkov prstov a kapacitné tlačidlá. Samotný snímač prerobili na kruhový a premiestnili ho pod fotoaparát na zadnej strane, ako v prípade Nexus 5X a Nexus 6P. Potom už len premiestnili logo HTC a pridali logo Nexus a bolo to. Celé zariadenie stále pripomína fenomenálny HTC 10.

Reakcie na nový koncept boli všelijaké. Mnohí s ním nesúhlasili. Kritizovali hlavne to, že Google je známy tým, že si na dizajne svojich zariadení potrpí a fanúšikom navrhnutý dizajn jednoducho nie je dosť unikátny. Čo na to hovoríte vy? Páči sa vám alebo by ste radšej uvideli úplne iný dizajn?