Úvod Zaujímavosti Takáto nádhera sa tak často nevidí: Koncept od LeEco je úplne bez...

Takáto nádhera sa tak často nevidí: Koncept od LeEco je úplne bez tlačidiel!

5

Čínska spoločnosť LeEco (predtým LeTV) u nás zatiaľ oficiálnou cestou smartfóny nepredáva, no pevne veríme, že sa to už čoskoro zmení. LeEco však chystá veľké veci, ktoré už teraz ohúrili mnohých ľudí. Najnovším kúskom je ich koncept budúceho telefónu, ktorý ponúka zahnutý displej po oboch stranách, podobne ako tomu je pri S6 edge a S7 edge.

Človek, ktorý má k projektu veľmi blízko tvrdí, že ide stále o koncept. Ide však o veľmi reálnu budúcnosť, ktorý by tím LeEco chcel dosiahnuť v blízkej budúcnosti. Ako môžete vidieť, telefón neponúka žiadne hardvérové tlačidlá. Zároveň má výrobca pracovať na alternatíve k MagSafe od Apple, ktorá by fungovala s USB Type C. Išlo by o magnetické zakliknutie nabíjacieho káblu do portu.

Samozrejme, nie všetko je momentálne možné. Aktuálna verzia softvéru momentálne neumožňuje mať telefón úplne bez tlačidiel, aj keď neskôr by to možno šlo. Ak by koncept od LeEco bežal na Androide, čo pravdepodobne bude, otvára sa pre spoločnosť možnosť upraviť si ho tak, aby vyhovoval ich požiadavkám.

Ale opäť. Ide len o koncept a teda zatiaľ fyzicky neexistuje. Je ťažké odhadnúť či sa nakoniec vyrobí alebo nie, no pripíjame na to, aby sa tak stalo. Čo vy, páči sa vám?

leeco-1 leeco-2 leeco-3 leeco-4 leeco-5 leeco-6