Úvod Zaujímavosti Muža zastavili policajti. Neuveríte kvôli čomu ho brali do väzby!

Muža zastavili policajti. Neuveríte kvôli čomu ho brali do väzby!

3

Tak toto je naozaj kuriózny príbeh. Spomínate si ešte na časy, keď sme si namiesto sťahovania filmov z internetu požičiavali DVD či dokonca VHS kazety?

Nie? Áno? 37-ročný James Mayers z americkej Sever Karolíny si na to veľmi dobre spomenul hneď vtedy, keď ho zastavili policajti. Na jeho meno bol totiž vypísaný zatykač. Prečo? 14 rokov nevrátil VHS kazetu. Nie, vážne. O prípade informoval server PC.sk.

Policajti ho prvotne zatavili kvôli nefungujúcemu zadnému svetlu. Pri kontrole identity muža však policajt zistil, že je hľadaný za nevrátenú VHS kazetu s filmom „Freddy Got Fingered,“ (Freddyho úlet), ktorú si požičal ešte v roku 2001. Požičovňu kaziet už medzičasom zatvorili.

Mayers vo videu priznal, že policajt mu umožnil odviezť svoju dcérku do školy a až potom ho oficiálne zatkol. S putami na rukách ho odviezol do väzby. Súdne pojednávanie prebehne až 27. apríla, pričom mu hrozí pokuta do maximálnej výšky 200 dolárov. Po tom, ako sa celý príbeh dostal do štátnej televízie Mayersa kontaktoval samotný režisér filmu, ktorý sa na prípade dobre pobavil. Nakoniec mu povedal, že ak by ho súd uznal vinným a žiadal od neho 200 dolárovú pokutu, rád ju zaňho zaplatí.

Hold, život píše zaujímavé príbehy.

https://www.youtube.com/watch?v=_oraOhB_Mig