Úvod Tlačová správa Majster sveta Matej Tóth tvárou bežeckých aktivít O2

Majster sveta Matej Tóth tvárou bežeckých aktivít O2

Tlačová správa

0

Aktuálny majster sveta v chôdzi Matej Tóth je ambasádorom bežeckých aktivít O2 pre rok 2016. Portál Beh si ty, ktorého je tvárou, podporuje organizátorov bežeckých podujatí po celom Slovensku a pre rekreačných aj aktívnych bežcov prináša množstvo podujatí počas celého roka.

Rok 2016 sa v O2 ponesie v znamení behov. Behať sa bude pod hlavičkou projektu Beh Si Ty, ktorý zastrešuje množstvo bežeckých podujatí. Aktuálne sa cez portál Beh Si Ty registrujú aj účastníci najstaršieho atletického podujatia na Slovensku – Národného behu Devín – Bratislava.

Hlavná sponzoringová aktivita mobilného operátora prináša aj možnosť bezplatnej registrácie a propagácie aj pre menších organizátorov po celom Slovensku, dokonca s možnosťou získať finančný príspevok od O2. „O2 ako operátor priniesol čerstvý vietor na slovenský telekomunikačný trh, veď už v samotnom názve našej spoločnosti je kyslík. Sme presvedčení, že naše spojenie s pohybom na čerstvom vzduchu, zdravým životným štýlom, pohybom a snahou klásť si výzvy, pracovať na sebe a zlepšovať sa, idú ruka v ruke. Na podporu bežcov, behov a ich organizátorov na celom Slovensku sa skutočne tešíme a spoločne s majstrom sveta Matejom Tóthom podporíme viaceré aktivity aj platformy,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Projekt Beh Si Ty spája priaznivcov bežeckých podujatí po celom Slovensku pod jednu strechu. Na stránke www.behsity.sk si môžu aktívni aj rekreační bežci prostredníctvom filtrov vybrať podujatie, ktoré najlepšie zodpovedá ich preferenciám. Umožňuje ľahkú registráciu a prihlasovanie na preteky s možnosťou online platby, pri vybraných behoch môžu dokonca bežci – zákazníci O2 – získať zľavu zo štartovného.

Spolupráca operátora s úspešným reprezentantom Matejom Tóthom sa začala už minulý rok a na pokračovanie sa teší aj náš úspešný športovec. “Pokračovanie spolupráce ma veľmi teší. Verím, že sa nám spoločne s O2 podarí inšpirovať viacerých Slovákov k zdravšiemu životnému štýlu a že si beh zamiluje ešte viac ľudí. Ja sľubujem, že na podujatiach budem kráčať vždy na vedúcich pozíciách s ostatnými bežcami. Je to dobrá príprava na Rio,“ prezradil Matej Tóth, úradujúci majster sveta v chôdzi na 50 kilometrov.

Do bežeckých aktivít operátora sa dlhodobo zapájajú aj zamestnanci. „Popri práci je občas potrebné vyvetrať si hlavu. Preto sme napríklad zaviedli ranné tréningy pre zamestnancov, kde sa spolu s kolegami pripravujeme na bežecké podujatia, ale aj príjemne naštartujeme do celého dňa. Ja som si tento rok dal za cieľ odbehnúť môj prvý polmaratón. Beh je o vytrvalosti a drine, kde výsledok neoklamete skratkami. A férový prístup je alfou a omegou fungovania O2 na našom trhu,“ dodáva riaditeľ marketingu O2 Igor Tóth.