Úvod Výrobcovia HTC Vlna aktualizácií pokračuje. Populárny HTC Desire 816 Dual SIM dostáva aktualizáciu na...

Vlna aktualizácií pokračuje. Populárny HTC Desire 816 Dual SIM dostáva aktualizáciu na Android Marshmallow

0
Jeden z najpredávanejších HTC smartfónov v roku 2014 sa dočkal aktualizácie na Android Marshmallow. HTC začalo s aktualizáciu Desire 816 Dual sim v Saudskej Arábii. Súčasťou aktualizácie je najnovší Android 6.0 s nadstavbou HTC Sense 7.

Aktualizácia prichádza v 2 častiach. Prvým krokom je stiahnutie menšieho updatu, ktorý má len 54,35 MB. Po ňom nasleduje väčšia aktualizácia, ktorá obsahuje najnovší OS s nadstavbou. Druhý update má 1014,2 MB.

htc_dualsim htc_dualsim_2

Odporúčame mať mobil na nabíjačke alebo aspoň 50% nabitú batériu. A aby ste zbytočne neprečerpali mobilné dáta, aktualizáciu sťahujte cez Wi-Fi.

Nový Android 6.0 zahŕňa novinky ako Google Now on Tap a možnosť kontrolovať povolenia aplikácií. Zaujímavosťou ale je, že oficiálna stránka, kde HTC informuje o aktualizácií, nezahŕňa šetrný režim Doze ako novinku.

Nie je jasné, kedy a či update dorazil aj na Slovensko. Taktiež nie je isté, kedy dostane update aj verzia s jednou SIM kartou. Ak ste tiež obdržali update, tak nás informujte v diskusii pod článkom.

Autor článku: Tony Paluš