V aplikačno-hernom svete už dlho nebolo vidieť taký ošiaľ, aký spôsobila aplikácia MSQRD. Takmer každý, kto vlastní nejaké iOS zariadenie si s touto aplikáciou zábavným spôsobom kráti čas, alebo ju aspoň vyskúšal.

S „kreatívnou tvorbou“ z aplikácie ste sa už určite stretli, keďže jej používatelia radi zdieľajú tento obsah na sociálne siete. Ak náhodou neviete o čo ide, jedná sa o kombináciu veľmi dômyselného softvéru a dávky humoru. Aplikácia vám v podstate v reálnom čase vymaní tvár za inú. K dispozícii sú filmové hviezdy, komiksoví hrdinovia, Leo aj s jeho čerstvým Oscarom a podobne.

Softvérová výmena tváre je spracovaná skutočne sofistikovane a niekedy to naozaj vyzerá, že ide o vašu skutočnú tvár. Aplikácia MSQRD sa už nachádza v obchode Google Play v režime beta verzie. Autori chcú na základe spätnej odozvy doladiť posledné detaily a funkčnosť aplikácie.

Aplikácia nie je taktiež kompatibilná s akýmkoľvek zariadením. V tomto prípade môžete siahnuť po inštalácii prostredníctvom .apk súboru, ktorý nájdete v →tomto odkaze

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android“]