Pokiaľ ste si mysleli, že prvý smartfón s najnovším a najvýkonnejším procesorom spoločnosti Qualcomm predstaví nejaký veľký hráč, ste na omyle. Čínsky výrobca LeTV sa chystá vystúpiť na podujatí CES 2016 so svojou novinkou už zajtra.

Konkrétne by malo ísť o zariadenie LeTV Max Pro, ktoré sa objavilo minulý mesiac v testovacom štandarde GFXbench. Práve tento štandard prezradil použitie výkonného čipu Snapdragon 820. K dispozícii máme aj ďalší kus skladačky.

Spoločnosť LeTV láka na nové zariadenie siluetou smartfónu, na ktorom sú stlačené klávesy 2 8 a 0. Obrázok ďalej prezrádza použitie kapacitných tlačidiel pod displejom a ukazuje extrémne tenké rámiky okolo displeja. Okrem toho sa povráva, že výrobca toto jedinečné zariadenie vybavil 5,5 palcovým Quad HD displejom, 4 GB operačnou pamäťou RAM, 64 GB interným úložiskom a dokonca 21 MPix fotoaparátom.

letv

Ak sa zajtra všetky informácie potvrdia, o čom nepochybujeme, pravdepodobne uvidíme jeden z najzaujímavejších smartfónov, ktorý bude na podujatí CES 2016 predstavený.