Úvod Výrobcovia Xiaomi Ďalšia FOTO so Xiaomi Mi 5: Tenučké rámiky a fyzické tlačidlo pod...

Ďalšia FOTO so Xiaomi Mi 5: Tenučké rámiky a fyzické tlačidlo pod displejom

2
Údajná podoba smartónu Xiaomi Mi 5

Čím je predstavenie bližšie, tým viac máme k dispozícii dôveryhodnejších informácií. Smartfón Mi 5 nie je žiadnou výnimkou. Jeho najčerstvejšia fotografia totiž vyzerá celkom reálne. Novinku zdobí fyzické Home tlačidlo a po bokoch konštrukcie môžeme vidieť aj hliník.

Posledné dni zaplnili čínsku sociálnu sieť Weibo živé zábery, kde mala byť údajne zachytená predná strana ďalšej generácie vlajkovej lode spoločnosti Xiaomi. Vidieť ale je aj spodnú časť konštrukcie, kde sa nachádzajú dierky pre reproduktor a mikrofón.

Niektoré fotky boli neskôr dokonca odstránené prostredníctvom zásahu administrátorov. Je naozaj veľmi pravdepodobné, že zatiaľ oficiálne neznámy smartfón s logom Mi a v bielom prevedení sa už počas nadchádzajúcich týždňov stane skutočnosťou.

Výrobca by mal na základe dostupných informácií Mi 5 predstaviť niekedy koncom januára. Staršie úniky navyše o fyzickom tlačidle či tenkých rámikoch na ľavej a pravej strane displeja párkrát hovorili. Tieto dve podstatné charakteristiky je teraz vidieť i na fotografii nižšie.

Tlačidlo bude zrejme ukrývať ešte jedno prekvapenie – integrovaný snímač odtlačkov. Pôvodne sa hovorilo, že novinka od Xiaomi ponúkne biometrický senzor priamo v displeji. Problémy s vývojom to ale podľa všetkého nakoniec znemožnili. Na rade by preto mohol byť ďalší nástupca.

Čo myslíte, je to naozaj Xiaomi Mi 5?

This-is-reportedly-the-real-Xiaomi-Mi-5