Úvod Výrobcovia HTC Očakávaný smartfón HTC One X9 sa opäť ukázal na živých FOTO

Očakávaný smartfón HTC One X9 sa opäť ukázal na živých FOTO

1
HTC One X9?

Po certifikácii čínskymi úradmi, úniku skutočných fotografií a odhalenia HTC tu máme ďalšiu várku záberov. Tie však tentokrát vyzerajú, akoby pochádzali priamo z odbornej recenzie. Vidieť tak môžeme asi každý podstatný detail unibody konštrukcie, vrátane kapacitných tlačidiel.

Mid-range novinku One X9 výrobca zrejme predstaví niekedy začiatkom budúceho roka. A ako je možné z fotografií nižšie ďalej vidieť, ponúkne dva stereo reproduktory na prednej strane, slot pre microSD kartu a aj celkom pekné hliníkové telo. Hlavný fotoaparát sa s časťou konštrukcie okolo neho celkom podobá na fotoaparát zo smartfónu Nexus 6P od Huawei. HTC nedávno dokonca odhalilo jeho 13 MPx rozlíšenie, optickú stabilizáciu obrazu či možnosť fotiť v bezstratovom RAW formáte.

Technické špecifikácie HTC One X9 by mali zahŕňať Full HD displej o veľkosti 5,5-palca, 8-jadrový čipset MediaTek 6795, 2 alebo 3 GB operačnej pamäte RAM (na výber budú dve verzie) a 16 GB úložisko spolu so microSD slotom. Zatiaľ sú však potvrdené iba informácie o zadnom foto senzore, takže tie ostatné netreba hneď brať ako na 100 percent isté.

Kedy konkrétne HTC plánuje One X9 odhaliť, nie je zatiaľ jednoznačné. Môže sa tak stať buď na CES 2016 alebo až na MWC 2016 koncom februára, čo je aj viac očakávané.

htc-one-x9-2
htc-one-x9-3
htc-one-x9-4
htc-one-x9-5
HTC One X9
HTC One X9?
htc-one-x9-1